Gamez


Need For Speed Undergrand 2A Need for Speed Underground 2 második részében ismét részt vehetünk illegális autóversenyeken és a végletekig tuningolhatjuk kocsinkat. A játék demováltozatában két pályát próbálhatunk ki: a Downhill drift-t és a Circuits-t háromféle játékmódban (Free Roam, Quick Race és online). Kocsi közül a Nissan 350Z áll a rendelkezésünkre, amit a Specialty Shop-ban tunningolhatunk.

Méret: 361 MB

Knight Rider 2


Három pályát tartalmaz a Knight Rider 2 demováltozata. A játékban KITT-et irányítjuk: számtalan logikai és akció feladatot kell megoldanunk. A szoftver jellemzője az egyszerű grafika és filmsorozatból átvett eredeti filmrészletek és zene.

Méret: 280 MBDoom 3


Szép grafika, kiváló hanghatások, valamint lendületes játékmenet jellemzi az id Software nevéhez fűződő akciójáték-sorozat harmadik részét. A letölthető egyjátékos változatban három pályát próbálhatunk ki.

Méret: 478 MB
Colin McRae Rally 2005


A népszerű szimulátor 2005-ös demováltozatában három pályát (Németország, Svédország, Anglia), valamint három kocsit (Peugeot 206, Toyota Celica GT-four, Lancia Stratos) próbálhatunk ki a teljes játékból.

Méret: 285 MB