...:::Üzenetrögzítők:::...
Üzenetrögzítők
"Lehet, hogy itthon vagyok, csak egy kellemetlen embert akarok elkerülni. Hagyj üzenetet, és ha nem hívlak vissza, te voltál az." "A legnagyobb parafenomén számát hívtad. Amíg kitalálom, ki vagy és miért hívtál, tartd a vonalat a sípszó után."

"A feleségem és én most nem tudunk a telefonhoz jönni, de ha meghagyja a nevét és a számát, visszahívjuk, amint befejeztük." 

"A pincében vagyok, és egy újabb köteg ötezrest nyomtatok. Ha pénzre van szükséged, hagyd meg a neved és a telefonszámod! Ha a rendorségtol vagy, felejtsd el ezt az üzenetet." 


"Ha betöro vagy, itthon vagyunk, és a fegyvereket tisztítjuk, ezért nem tudunk a telefonhoz jönni. Ha nem vagy betöro, nem vagyunk itthon, nyugodtan hagyj üzenetet." 

"Halló, itthon vagyok, de nem találom a telefont. Hagyj üzenetet, és ha megtaláltam, visszahívlak." 

 "Halló! Itt a mikrohullámú süto beszél. Az üzenetrögzíto megszökött a CD-lemezjátszóval, így most nekem kell fogadni a hívásokat. Ha fozni akar valamit, csak tartsa a kagyló elé, amíg üzenetet hagy." 

Fáradtnak érzed magad. A szemed lecsukódik. Egyre álmosabb vagy. Egy sípszót hallasz. Könnyedén kimondod a neved, számod, és hagysz egy üzenetet. 


"Kérlek, hagyj üzenetet. Persze jogodban áll hallgatni, de bármit mondasz a rögzítore, felhasználható ellened." 

"Nem jöhetek a telefonhoz, mert amnéziám van, és hülyén érzem magam, ha olyanokkal kellene beszélnem, akiket nem is ismerek. A sípszó után hagyd meg nevemet és számomat, és mindent, ami eszedbe jut rólam!" 

"Van egy jó és egy rossz hírem. A jó, hogy itthon vagyok. A rossz, hogy én vagyok az üzenetrögzíto."  

 Lap tetejére!
Vissza!